1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Energy

PDFNyomtatás

Az ENERGY készítményei elsősorban a szervezet energetikai és információs rendszerére hatnak. Kiegyensúlyozzák, harmonizálják az évezredek óta eredményesen alkalmazott hagyományos kínai orvoslásból (HKO) ismert meridiánokban áramló energiát, ezáltal a testre és a lélekre egyaránt kifejtik jótékony hatásukat.

A gyógynövényeket, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és bioinformációkat tartalmazó ENERGY termékeket a Magyarországon érvényes jogszabály az étrend-kiegészítő kategóriába sorolja. E szabályozásnak megfelelően a készítmények szedése nem helyettesíti az egyes betegségek esetén előírt orvosi kezelést. Konkrét betegségek kezelése és a megfelelő terápia megállapítása céljából forduljon orvoshoz vagy tapasztalt természetgyógyászhoz!

Kik vagyunk?

Az ENERGY cég 1995-ben jött létre. Cseh alapítók által létrehozott, napjainkban már számos országban, elsősorban Európában jelen lévő, nemzetközi társaság, amely hatékonyan működő, egységes rendszerbe foglalta saját kutatómunkáját, termékeinek fejlesztését, gyártását és forgalmazását. Az egész világon egyedülállónak számító készítményeinek alapanyagait és a bennük foglalt bioinformációkat a legtisztább természetes forrásokból nyeri.

Minőségi termékeinek köszönhetően már születésének pillanatától az alternatív egészségmegőrzés úttörőjének számít. A gyártási folyamat és a termékek minőség-ellenőrzése az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer legszigorúbb követelményei szerint történik.

Cégünk filozófiája

Az ENERGY filozófiája szerint az ember teste, lelke és szelleme egyetlen energetikai rendszerben fonódik össze, ezért a szervezet egészséges működésének alapfeltétele az említett három sík optimális együttműködése. Ebből kiindulva nemcsak a betegségek kialakulásának megelőzését tartjuk fontosnak, hanem igyekszünk felhívni klubtagjaink és vásárlóink figyelmét az egészségmegőrzés komplex voltára.

Mivel foglalkozunk?

Az ENERGY társaság étrend-kiegészítők közé sorolt, bioinformációs, komplex készítményei több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre. A legkiválóbb minőségű gyógynövényekből és más természetes forrásokból származó hatóanyagok közvetlenül, anyagi szinten befolyásolják a testünkben zajló folyamatokat, illetve szerveink működését, miközben az információs összetevők – finomabb rezgéseikkel – a betegségek okaira hatnak az információs mezőben.

Az ENERGY által kifejlesztett és széleskörűen alkalmazott Pentagram® regeneráció alapelve világújdonság az egészségvédelem és a betegségmegelőzés területén. A komplex gyógynövény-koncentrátumokból álló 5 alapkészítmény, valamint az alkalmazásukat előnyösen kiegészítő 5 komplex gyógynövénykrém az egészséghez vezető út 5 lépcsőfokát jelenti.

A készítmények a hagyományos kínai orvoslás (HKO) több ezer éves tudására építve, mind a 14 alapvető – meghatározott akupunktúrás pontokkal rendelkező – energiavezetékre (meridiánra) kifejtik hatásukat. Segítségükkel hatékonyan befolyásolhatjuk a szervezet méregtelenítő és regeneráló folyamatait.

A Pentagram® módszere az 5 elem (5 fázis) tanának a HKO-ból ismert alapelveire épül, egyszersmind alkalmazza a fitoterápia, az aromaterápia, a homeopátia, a kristályterápia, valamint a biorezonancia legújabb ismereteit is. A készítményekbe foglalt bioinformációkat – a tökéletes egészség üzeneteként – többféle összetevőből álló gyógynövénykivonat hordozza, amely a testre és a lélekre egyaránt hat, segít egyensúlyba hozni és optimális szinten tartani az élettani folyamatokat.

Szolgáltatásaink

Vásárlóinknak nem csupán a készítményeket kínáljuk, hanem széleskörű szolgáltatásainkat is – kezdve a szaktanácsadástól, az előadásokon keresztül, egészen a személyes fejlődésig. Az önképzés legkomplexebb lehetőségét az ENERGY által szervezett továbbképzések adják. A klubtagok nem csak árengedményt kapnak; emellett garantáljuk a személyre szabott kiszolgálást, törődést, valamint a Voll-féle elektroakupunktúra (EAV) alapelvei szerint működő Supertronic készülék segítségével történő tesztelés lehetőségét is. A készítmények értékesítése, valamint a szolgáltatások kínálata 19 ENERGY Klubban érhető el a nagyvárosokban és további több mint 70 konzultációs központban. Klubtagjaink csomagküldő szolgálat igénybevételével, posta, e-mail, telefon vagy sms segítségével is megrendelhetik készítményeinket.

Keresés

Bankkártyával is fizethet!

Aktuális hírek

Bach virágterápia tanfolyam

Helyszín: Baja, Dózsa Gy. Út 11. fsz.2...

Bővebben...

Vitalizáló Léböjtkúra

Szánj 4 napot testi - lelki megújulásodra!

Tudtad, hogy évente kb. 4 kilogrammnyi felesleges méreg – és salakanyag halmozódik fel a szervezetedben?...

Bővebben...

Kapcsolat, termékrendelés

Elérhetőségünk

Termékértékesítés, oktatás
Baja, Kinizsi u. 3.

Nyitvatartás:
K-Sz-Cs 8-16,
P 10-18.

Bejelentkezés:
20/431-38-45

Bővebben...

Miben segíthetek?

Küldje el kérdését 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot.

Bővebben...

Cégadatok

Ribárné Lakatos Ágnes
6500 Baja, Kinizsi u. 3.
Váll. ig. szám: ES-112370
Adószám: 65283464-2-23
ÁNTSZ engedély száma: 121102

Bővebben...

Videógaléria